Använd befintliga webbplatser för att tjäna pengar.

Du kan också välja att använda befintliga webbplatser för att tjäna pengar. Dessa är både aktiva inkomstmetoder och passiva inkomstmetoder. Till exempel kan du sälja begagnade objekt eller investera i att skapa digitala mönster som sedan kan säljas på varor. Återigen, ägna en betydande del av din tid till passiv inkomst så att du långsamt kan ackumulera intäkter som kommer fram på autopilot utan extra ansträngning.

Självklart har en stor del av dessa webbplatser sina egna respektive applikationer. Men de är verkligen mindre involverade i ekonomin i showbranschen, och ännu mer i de långsiktiga projekt som finns inom fotografering, marknadsföring på nätet, grafisk design och webbutveckling, till exempel på https://www.tjanapengar.net.

Craigslist: den här webbplatsen har varit go-to-resursen i över ett decennium för människor som vill tjäna lite extra pengar online. Du kan enkelt sälja dina begagnade varor, hyra ett gästrum i ditt hus eller lägenhet och erbjuda dina tjänster till hela världen.

Upwork: denna webbplats erbjuder en stor marknad för att sälja nästan alla professionella tjänster. Du behöver inte ett handelskonto, webbplats eller något annat. Allt du behöver göra är att kunna tillhandahålla högkvalitativ service till ett rimligt pris. Men var medveten om att du måste konkurrera med många andra anbudsgivare som fortsätter att göra jobberbjudanden.

Cafe Press: denna webbplats kan du skapa digitala mönster som sedan kan säljas på plattformen. Du kommer att tjäna en provision för allt som säljer och du kommer aldrig att behöva hantera utskrift, lagerhållning, kundservice etc. webbplatsen har mer än 2 miljoner oberoende designers som har skapat produkter som säljs online här. Om du har några grafiska färdigheter, då detta är en potentiell inkomstkälla för din webbplats.

Fiverr: Fivver lanserades 2010. Detta är en stor resurs för att sälja nästan alla onlinetjänster. Du kan erbjuda konserter från 5 euro, men du kan också få betalt mycket mer för uppgraderingar och tillägg. Det finns många leverantörer som tjänar 6 siffror på Fiverr, så det här är definitivt en giltig orsak till att generera en hälsosam inkomst. Se bara till att du ger några allvarliga värde.

Turkisk mekanik: Amazons Turkiska mekanik är en resurs för att göra mänskliga intelligensuppgifter, eller som webbplatsen brukar kalla dem, träffar. Du får en mycket låg ersättning för varje given träff och du behöver en bra dos av volym för att vinna en betydande summa pengar. Men det här är en resurs som du kan använda på fritiden för att generera en liten inkomst online.

Flippa: om du har en förkärlek för att köpa och sälja, kan du använda Flippa, och dess avancerade motsvarighet deal Flödesmäkleri, att köpa och sälja webbplatser med vinst. Du kommer att behöva veta vad du gör här, men du kan enkelt göra en betydande inkomst genom att vända intäkter generera webbplatser för att göra vinster.

Etsy: även om populariteten av Etsy har nyligen minskat, det är fortfarande en stor resurs för att sälja handgjorda artiklar på nätet. Inget behov av komplexa e-handelsplatser, handelskonton eller automatisering. Företaget samlar in en provision på varje försäljning och tar ut en minimal registreringsavgift per objekt. Men många använder fortfarande Etsy som sin huvudsakliga inkomstkälla. Det bästa är att du också kan sälja digitala produkter här, till exempel affischer.

Shutterstock och iStockphoto: har du öga för fotografering ? Varför inte sälja bilder på några av de ledande fotograferingsplatserna. Du behöver ett antal design programvara färdigheter för att komma dit. Men om du har färdigheter på detta område är det en stor potentiell källa till passiv inkomst.

Threadless: som CafePress, Chicago-baserade Threadless kan du också sälja digitala mönster i form av T-shirts och andra varor som Telefonväskor, koppar, strandhanddukar och andra.

Zazzle: en annan stor resurs att sälja online är att använda Robert Beaver ‘ s Zazzle. Webbplatsen är lite lik Etsy och nästan vem som helst kan tjäna pengar online genom att sälja en mängd olika objekt här. Från konst till handgjorda föremål och anpassningsbara produkter kan du sälja nästan allt här.