självförsörjning från prepper online butik

Under större delen av mänsklighetens historia har individer bott i små grupper eller stammar. Historiskt sett var människor mycket mer personligt ansvariga för sina grundläggande nödvändigheter inklusive vatten, mat och säkerhet från prepper online butik.

Eftersom tekniken har blomstrat under de senaste hundra åren har de flesta av oss blivit helt beroende av samhället. Ett tydligt exempel på detta är mat. Den genomsnittliga staden bostad människa har ingen aning om var maten kom ifrån och skulle inte veta var man ska börja om livsmedelsbutiker och restauranger inte var ett alternativ.

Innan jag går in i negativen av detta vill jag tydligt erkänna det positiva. Medan världen inte är perfekt idag, har människor i västerländska kulturer den högsta livskvaliteten som de någonsin har haft. Det faktum att människor inte behöver odla eller samla sin egen mat har gjort det möjligt för samhället att skapa alla moderna bekvämligheter som vi nu tar för givet. Du kan läsa detta tack vare internet, vilket aldrig skulle ha varit möjligt om vi fortsatte att bo i små stammar.

Nackdelen med detta är att de flesta människor skruvas i händelse av någon form av större nedbrytning eller kollaps av samhället eller infrastrukturen. I nästa avsnitt i den här guiden listas några scenarier som preppers fruktar kan leda till detta, samtidigt som de innehåller mer grundläggande scenarier att vara redo för.