Hur utför vi våra bäst i test av VPN för iPhone?

När vi gör våra bäst i test av VPN för iPhone är vårat mål naturligtvis att visa dig bästa VPN. Vi gör dels våra egna VPN test, men kollar också på vad andra har tyckt om det olika vpn tjänsterna. Sedan gör vi en sammantagen bedömning för att hitta bästa VPN åt er. Förhoppningen är sedan att du ska få den absolut bästa VPN serverad på ett silverfat av oss.

Vad är en VPN tunnel?

En så kallad VPN tunnel är ett namn för själva tekniken man använder sig av. I korta drag är det att man använder sig av en VPN server, för att kryptera all din data. Har du då en bra vpn, så ska ingen kunna se vad du har för dig på internet.

Är det lagligt med VPN?

En privat VPN kan ingen hindra dig ifrån att ha i Sverige, där det också är helt lagligt. Det är faktiskt som så att det också finns svenska VPN tjänster på marknaden, där mullvad vpn är en av dem. vi har inte med dem i denna lista, då vi inte tycker dem är bäst vpn. Det finns både bättre och billigare alternativ helt enkelt.

Hitta mera information om VPNS

Vårat fokus på denna hemsidan ligger på att hitta bäst vpn, så vi har därför inte lagt jätte fokus på att gå in detaljerat på all teknik bakom vpn-tekniken. Vill du veta mera, så hittar du massa bra information på VPNS.se. Dem har Sveriges enligt oss bästa guider om hur det fungerar med VPN:er.